Baia Neptun se scumpeste de la 1 mai E-mail
baia neptun Serviciile de la Complexul Baia Neptun vor fi mai scumpe, de la 1 mai. Motivele sunt cheltuielile la utilităţi, dar şi faptul că ultima majorarea a tarifelor practicate a avut loc în octombrie 2008. Vor fi mai scumpe accesul la bazin, lecţiile de înot, sauna şi cam toate serviciile de cosmetică.

La sfârşitul săptămânii trecute, primăria Sibiu a postat spre dezbaterea publică, pe site-ul propriu, proiectul de hotărâre pentru privind modificarea tarifelor pentru serviciile prestate la Baia Neptun. Motivul principal este scumpirea utilităţilor, dar şi a produselor de întreţinere şi curăţenie, se arată în raport. Majoritatea tarifelor au fost modificate, ultima oară, în octombrie 2008, pe când cele pentru serviciile sociale, cum sunt băile la cadă şi tunsul, pentru sibienii nevoiaşi, nu au mai fost schimbate din 2005.

Aşadar, de la 1 mai, elevii şi pensionarii vor plăti 4 lei pentru o oră la bazin, în loc de 3 lei cum este acum, iar adulţii 7 lei, în loc de 5 lei. Abonamentul pe o zi va fi de un milion de lei, în loc de 70, pentru adulţi, şi de 50 de lei, pentru cei care primesc reduceri. Cursul de înot se scumpeşte la 70 de lei, în loc de 55 de lei, cât este în acest moment. Nici sauna nu scapă de majorări de preţuri, două ore ajungând, acum, la 15 lei. Abonamentul lunar, pentru femei, va fi 96 de lei, iar pentru bărbaţi, 144 de lei. Majoritatea serviciilor de frizerie şi cosmetică vor suferi şi ele scumpiri.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav