Boc ~ Centura Sibiului este o prioritate pentru Guvern E-mail
declarare boc Premierul Emil Boc a declarat, duminică seara, că centura ocolitoare a municipiului Sibiu va fi terminată în acest an şi că nu există probleme în ceea ce priveşte asigurarea finanţării. Boc a vorbit despre centura Sibiului ca despre o prioritate a actualului Guvern.

"Vom realiza centura ocolitoare a Sibiului şi celelalte investiţii publice în infrastructură programate pentru acest an. Vom putea asigura programul de investiţii publice, pentru că putem aduce noi locuri de muncă doar prin investiţii publice. Vom susţine un program de investiţii de 2 miliarde de euro în lucrări noi", a spus premierul Emil Boc, în contextul măsurilor anticriză pe care le va lua Guvernul în următoarea perioadă.

În acest moment, primul troson al centurii Sibiului este finalizat în proporţie de 80 la sută, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 31 august 2010. Asfaltarea tronsonului decurge conform graficului, iar în această perioadă se lucrează intens la pasajele şi viaductele situate pe cei aproape 15 km, cât măsoară primul tronson al centurii Sibiului. Acest tronson a fost adjudecat de societăţile Max Bogl şi Geiger, iar valoarea contractului este de aproximativ 48 milioane de euro.

În ceea ce priveşte tronsonul doi, societatea Vectra Service şi-a propus să finalizeze lucrările în luna octombrie, asta dacă şi condiţiile meteorologice nu vor mai crea întârzieri, aşa cum s-a întâmplat în luna aprilie. Valoarea totală a contractului pentru tronsonul doi al centurii este de 9.852.910,04 euro (fără TVA), din care 75 la sută din valoarea eligibilă constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană, prin programul ISPA. Restul fondurilor sunt asigurate de la bugetul de stat. Obiectivul contractului îl reprezintă construcţia variantei de ocolire a municipiului Sibiu, Secţiunea 2 cu profil de autostradă, între km 14+860 şi km 17+500, precum şi reabilitarea DJ 106 B, între km 0 şi km 3+600.(C.P.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav