Campionatul de fotbal pe teren redus Luceafarul ~ Comunicat de presa E-mail
Luceafacrul - campinat de fotbal Sambata si duminica s-au desfasurat meciurile etapei a 3-a a campionatului organizat de Complexul Sportiv "Luceafarul", etapa care a dus la schimbarea liderului Helenis, invinsa de echipa “Zile si Nopti”.

Astfel, noul lider al campionatului “Ambient”, arata ca o echipa unita care pare sa joace de mult in aceeasi organizare fapt reflectat si in joc.In continuare Rookies, Boema si Zile si Nopti sunt echipele care au acumulat de asemenea maximul de 9 puncte.

S-au consemnat si primele surprize prin infrangerea Vulturilor care au cedat in fata Zimbrilor dupa un meci aprig,scorul final fiind 9-8.Alte meciuri foarte stranse au fost cele dintre Prima si Magic(2-4), DanConstruct-Magnolia(4-6) si OMV Team-Boromir(4-5).

De apreciat si prima victorie a "bradenilor" ,spre satisfactia inimosului lor conducator Horia Todor, scor final 5-4 in partida cu Tunarii. Un alt meci frumos a fost disputat dumnica intre Stiinta, organizata in jurul numelui fostului "Soim" Giuli Bratu si Ursus.Finalul meciului a adus un rezultat favorabil celor de Stiinta,echipa puternic incurajata de un cartier intreg.

Sfarsitul saptamanii va aduce in incita Complexului Luceafarul o atmosfera incendiara, sambata si duminica fiind disputate urmatoarele doua etape.

Etapa a 4-a
 
DanConstruct - Rezervele
Magnolia - Helenis
X-Team - Ursus
Zile si Nopti - Ugur Service
Stiinta CV - Bavaria Play Off
All Stars - Lupii
Ambient - Univers 2000
Adidas Team - Boema
Rookies  - Prima
Portocala Mecanica - Bradu
Magic  - Boromir
Tunarii  - Vulturii
OMV Team - FC Zimbrii

Etapa a 5-a
 
DanConstruct - Helenis
Rezervele - Ursus
Magnolia - Ugur Service
X-Team - Bavaria Play Off
Zile si nopti - Lupii
Stiinta CV - Univers 2000
Al Star - Boema
Ambient - Prima
Adidas Team - Bradu
Rookies - Boromir
Portocala Mecanica - Vulturii
Magic  - FC Zimbrii
Tunarii  - OMV Team


Pentru mai multe detalii viziteaza  www.luceafarulsibiu.ro
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav