Centrul istoric al Mediasului redat pietonilor E-mail
centrul istoric Medias După cinci ani de “dezmăţ” al posesorilor de autoturisme, timp în care aceştia au invadat, efectiv, centrul istoric al Mediaşului, transformându-l într-o imensă parcare, de sâmbătă, accesul vehiculelor în zona centrală a municipiului de pe Târnava Mare a fost restricţionat. Chiar dacă sistemul electronic de acces în respectiva zonă, precum şi amenajarea viitoarelor parcări va costa municipalitatea două milioane de lei, primarul interimar Teodor Neamţu este de părere că “măsura se impunea cu necesitate şi a fost luată în urma unor dezbateri publice. Cetăţenii şi-au dorit ca zona să redevină una rezidenţială, adică să fie redată pietonilor pentru promenadă”.

Sistemul electronic de acces, care a impus montarea în 5 puncte de intrare-ieşire (respectiv pe străzile I.G. Duca, St. L. Roth, Petofi Sandor, Petru Rareş şi Ep. Ioan Hossu) a cinci piloni retractabili, va permite doar accesul riveranilor şi al maşinilor pentru aprovizionarea magazinelor din zonă.

Zilele următoare se va proceda la introducerea în baza de date a maşinilor “autorizate” şi la eliberarea cardurilor personalizate de acces, astfel încât de Ziua Naţională perimetrul să devină liber de autovehicule.
Centrul istoric al Mediaşului, redat pietonilor

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav