Centura ocolitoare e gata in decembrie 2010 transmite prefectura E-mail
centura sibiu Prefectul Constantin Trihenea a verificat stadiile fizice intermediare, realizate la sfârşitul lunii octombrie, la centura ocolitoare a municipiului Sibiu. Conform acestuia, tronsonul 2 a ajuns din urmă tronsonul 1.

Tronsonul 2 al centurii ocolitoare a atins stadiul fizic al tronsonului 1, se arată într-un comunicat emis joi, de prefectură, prin asfaltarea în proporţie de 95 la sută, cu şase luni înainte de termen. Pe tronsonul 1 s-au recuperat întârzierile la pasajul de cale ferată din zona racordului cu tronsonul 2 şi pasajul din zona Compa.

În schimb, în ciuda eforturilor, nu s-a recuperat în întregime decalajul de la pasajul din zona Şelimbăr. „În consecinţă, se va cere antreprenorului general să mobilizeze în continuare mai multe resurse şi forţe pentru atingerea stadiului fizic şi întregirea completă a căilor de rulare pe întreg traseul centurii ocolitoare", se arată îbn comunicat.

Prefectul Constantin Trihenea a remarcat finalizarea sistemului rutier în zona drumul Ocnei (direcţia aeroport-sens giratoriu), fără rigole şi mobilier rutier precum şi deschiderea spre circulaţie a prelungirii străzii Ştefan cel Mare.

În aceste condiţii termenul de finalizare va fi respectat, este concluzia prefectului. Centura ocolitoare va fi gata în decembrie 2010.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav