Cetatenii din Turnisor au iesit in strada E-mail
Cetatenii din turnisor Mai mulţi sibieni din cartierul Turnişor au ieşit luni, 10 august, în stradă, pentru a rezolva problemele comunităţii din care fac parte. La întâlnire a sosit şi şeful Poliţiei Sibiu. Discuţiile au curs fără încidente.

Cei aproximativ 20 de sibieni din cartierul Turnişor s-au strâns luni, 10 august, în jurul orelor 17, la intersecţia străzilor Grâului şi Pomicultorilor, din cartierul Turnişor. Ei au adus în discuţie principalele probleme legate de cartierul în care locuiesc: lipsa locurilor de joacă pentru copii, lipsa locurilor de parcare sau probleme legate de lipsa patrulelor de Poliţie Comunitară în cartier.

Cetăţenii sunt deranjaţi şi de comunitatea de romi care locuieşte pe străzile amintite mai sus care, „pe timpul nopţii, aprind în curţile lor diverse materiale care degajă fum”, spune purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Sibiu, agent Adela Negoi. La faţa locului a fost prezent şi şeful Poliţiei Sibiu, Constantin Muţiu. Cetăţenii au fost invitaţi la sediul Poliţiei Sibiu pentru mediere, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi ai Poliţiei Comunitare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav