Chioscurile de ziare scoase la licitatie E-mail
Chioscurile de ziare scoase de vanzare Primăria scoate la licitaţie cinci chioşcuri de ziare din oraş. Acestea vor putea fi închiriate pentru cinci ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului, preţul de pornire fiind de 40 de lei, pe metrul pătrat, pe lună, respectiv 51 de lei.

Consiliul Local Sibiu va supune votului, în şedinţa publică de joi, amplasarea a cinci chioşcuri de ziare şi preţul de închierere a acestora. Acestea vor fi construite după un model tip, cu o suprafaţă de 9 metri pătraţi. Spaţiile, propuse de serviciul de urbanism pentru aceste chioşcuri, sunt Piaţa Gării în faţa imobilului nr.8, pe Şoseaua Alba Iulia în staţia de autobuz, strada Haţegului, lângă şcoala nr.1, strada Gheorghe Ţiţeica, la intersecţie cu Ştefan cel Mare, şi strada Ludoş, intersecţie cu strada Poiana. Preţul de pornire a licitaţiei va fi 50,81 lei/mp/lună pentru cel din gară, restul pornind de la 38,77 lei/mp/lună.

Pe lângă presă, vor putea fi vândute şi produse din tutun, tichete de parcare şi bilete Tursib, dar şi băuturi răcoritoare şi îngheţată ambalată. Diferenţa este că, la aceste chioşcuri, vitrinele vor fi amplasate în interior. Pentru a participa la licitaţie, cei interesaţi vor achita contravaloarea caietului de sarcini de 100 de lei, o taxă de 50 de lei şi o garanţie de 500 de lei pentru fiecare amplasament.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav