Cinci scriitori de limba engleza la ULBS E-mail
5 scriitori Universitatea „Lucian Blaga” sărbătoreşte mâine 40 de ani de învăţământ filologic alături de cinci invitaţi speciali.

Urmând tradiţia cercurilor de creaţie literară şi a lecturilor publice în limba engleză organizate de Catedra de Studii Britanice şi Americane a Facultăţii de Litere şi Arte din cadrul ULBS, vor fi prezenţi la Sibiu, pentru a sărbători cei 40 de ani de învăţământ superior filologic 5 scriitori de limbă engleză - Vivienne Vermes, Rebecca Nesvet, Angela Howard, Denise Larking - Coste şi Thomas O`Brien.


Aceştia vor susţine joi, 19 noiembrie, între orele 18 şi 20 lecturile publice din "Writing Off the Wall", o invitaţie deschisă la scris şi lectură creativă, un mic manual al scriitorului.

Vineri, 20 noiembrie, Vivienne Vermes şi Thomas O’Brien vor participa la atelierul de creaţie literară Your Writer’s Voice, între orele 14.30 - 16.30, iar începând cu ora 17 va avea loc lectura publică a piesei "The Mortal Immortal: A Modern Adaptation of a Romantic Story" de Rebecca Nesvet.

Atelierul de creaţie literară se va încheia sâmbătă cu lucrările cu tema "Literary Sculpture: Writing Short Fiction and Poetry" puse sub îndurmarea scriitoarelor Denise Larking-Coste, Angela Howard

Evenimentele sunt organizate cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din Romania, prin bunăvoinţa Preşedintelui filialei Sibiu, Ioan Radu Văcărescu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav