Concurs de schi la Paltinis Negoiu si Balea Lac E-mail
concurs ski Asociaţia Salvatorilor Montani Sibiu invită pe cei interesaţi să se înscrie în proiectul-concurs Educaţie montană prin schi, proiect derulat împreună cu Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

"Acest eveniment se va desfăşura în trei zone diferite (Păltiniş – schi de tură, Negoiu – schi alpin/tură, Bâlea Lac – schi alpin/tură) ordinea putând fi schimbată în funcţie de stratul de zăpadă, unde se vor deplasa participanţii pentru a fi înscrişi, instruiţi şi supravegheaţi pe timpul desfăşurării evenimentului. Data primei etape este 7 februarie 2010, la Păltiniş, schi de tură", arată organizatorii într-un comunicat de presă. La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi copii, tineri sau adulţi (echipe de maxim 10 schiori de minim 8 ani) din întreg judeţul Sibiu sau din afară, cu scopul educării participanţilor în spiritul respectului pentru om, natură şi mediul înconjurător.

Scopul proiectului este promovarea în mod pozitiv de către salvamontiştii voluntari a sportului de masă, în special a schiului alpin şi de tură, sport în care Sibiul are tradiţie istorică. Evenimentul se desfăşoară sub stricta supraveghere a membrilor Asociaţiei Salvatorilor Montani Sibiu şi a altor persoane competente, de la începutul până la finalul evenimentului. Pregătirea terenului de concurs şi instruirea participanţilor va fi efectuată de membrii ASMS. Înscrierile se mai pot face la baza pârtiei Păltiniş, între 9.30 – 9.45. Echipament obligatoriu include schi de tură, piei de focă, beţe schi, echipament de protecţie la frig/soare.

Înscrieri şi informaţii pe www.salvamontbalea.ro sau la telefon: 0743 063 085 – Virgil Grosaru şi 0744 699 222 – Teodor Tulpan

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav