Consiliere pentru operatorii culturali sibieni E-mail

Reprezentanţii Adminsitraţiei Fondului Cultural Naţional(AFCN) vor fi prezenţi la Sibiu, pentru a susţine o sesiune de informare petnru operatorii culturali sibieni, cu privire la oportunităţile de finanţare a proiectelor culturale din fondurile publice nerambursabile.


Evenimentul va avea loc miercuri, în Sala de Consiliu din cadrul Bibliotecii Judeţene Astra. Sesiunea va fi fost prezentată de dr. Cristian Vasile Petcu, director AFCN, Cristiana Vlad, consilier şi Mihai Vasile, avocat, din partea AFCN.


Ca subiecte, vor fi abordate: sesiunea de finanţare pentru proiecte culturale I/2010, lansată în data de 21 aprilie 2010, respectiv sesiunea de finanţare pentru proiecte editoriale II/2010, lansată în data de 9 iunie 2010.


Întâlnirea îşi propune fundamentarea unui parteneriat în domeniul culturii prin dialog eficient şi transparent între toţi actorii culturali, beneficiari cât şi ordonatori de credite, în vederea găsirii de soluţii adecvate şi fezabile privind îmbunătăţirea mecanismelor de accesare a fondurilor publice nerambursabile.


La discuţie sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor publice care organizează programe, proiecte şi activităţi culturale, persoane juridice de drept privat care, potrivit actelor constitutive, desfăşoară activităţi culturale, dar şi persoane fizice autorizate care desfăşoară activităţi culturale (artişti, meşteşugari, producători, impresari etc.) AFCN este o instituţie publică autonomă creată în anul 2005 pentru a oferi finanţări nerambursabile proiectelor culturale.Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav