Consilierii dezbat mini orasul din Dumbrava E-mail
consilierii dezbat mini orasul Megaproiectul imobiliar din Dumbrava nu a fost abandonat. Consiliul Local Sibiu va supune votului, în şedinţa de joi, documentaţia de urbanism PUZ şi RLU pentru ansamblul rezidenţial de pe terenul fostei fabrici de covoare, din pădurea Dumbrava. Conform proiectului de hotărâre, investiţia este împărţită în cinci subzone, cea de locuinţe înalte, unde clădirile sunt de P+11 şi P+17 etaje, locuinţe medii, de până la P+10, mici, o subzonă cu regim de înălţime mixt şi cea dedicată spaţiilor verzi.

Terenul fostei fabrici, unde se vor înălţa coloşii de 17 etaje, este de formă poligonală şi are peste 88.000 mp, aflat în proprietatea Sitex. Pentru a putea face faţă volumului mai mare de trafic pe care aceast proiect îl presupune, va fi introdus un sens giratoriu în interiorul incintei. Investiţia se va desfăşura pe cinci etape, începând de la limita de nord-est a proprietăţii spre limita de sud-vest.

Ansamblul rezidenţial este compus din şase imobile cu regim de înălţime S+P 17E, două imobile cu regim variabil de înălţime S+P+10E, S+P+8E, S+P+6E, trei imobile cu regim varabil de înălţime S+P+7E, S+P+5E, S+P+4E şi un imobil cu regim variabil de înălţime S+P+7E, S+P+5E, S+P+4E. Ansamblul este prevăzut şi cu o suită de imobile tip duplex cuplate cu etaje, cu grădini comune, pentru grupuri de 3+5 apartamente. În total, vor fi cosntruite 1338 apartamente. Locuitorii care îşi vor permite să cumpere o locuinţă în acest ansamblu vor avea la dispoziţie şi grădiniţă, after-school, club, restaurant şi un complex comercial. Proiectul prevede 2103 locuri de parcare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav