Continua razboiul strazilor E-mail
Continua razboiul strazilor Primăria continuă războiul cu asfaltul şi sapă tranşee noi în câteva zone importante din oraş. Prima şi cea mai importantă dintre lucrări este pe strada Alba Iulia, pe tronsonul dintre străzile Turda şi Ogorului. Lucrările încep în 27 iulie şi presupun schimbarea reţelei de canalizare. Termenul de finalizare este de trei luni. Lucrările vor fi executate pe timpul nopţii, pentru a afecta cât mai puţin traficul.

Săptămâna aceasta începe şi o lucrare de mai mică amploare, pe un tronson de aproximativ 60 de metri pe strada Bahluiului, unde va fi schimbată reţeaua de canalizare. Lucrările vor fi executate pe un singur sens, pe tronsonul cuprins între străzile O. Goga şi Cloşca.

Având în vedere că strada Morilor este deja în lucru, pentru modernizarea reţelei de gaz, municipalitatea a luat decizia ca firma Sistem Yapi să se apuce, în acelaşi timp şi de canalizare. Din 21 iulie, firma va interveni tot pe tronsoane. Aceeaşi firmă va interveni şi pe strada Traian Demetrescu, pentru înlocuirea reţelei de canalizare, în perioada 20 iulie - 15 august.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav