Corul inocentilor canta in Piata Mare din Sibiu E-mail
Corul inocentilor canta in Piata Mare din Sibiu O expoziţie inedită fost inaugurată marţi, 25 ianuarie, în centrul oraşului Sibiu, sub numele "Corul inocenţilor", prin care organizatorii încearcă să ajute la strângerea de bani pentru tânărul de 19 ani, Andrei-Ilie Rambela, bolnav de leucemie.

Expoziţia este una itinerantă şi va rămâne în spaţiul din Piaţa Mare a Sibiului până la sfârşitul lunii. Peste 5.000 de figurine reprezentând chipuri umane, au fost expuse miercuri dimineaţa, în centrul oraşului în ceea ce se doreşte a fi un cor al inocenţilor. Expoziţia este organizată de artistul Andrei Pandea-Antonescu, cu susţinerea Asociaţiei Artgothica Sibiu.
"Corul Inocenţilor este o îmbinare a simţului srtistic cu cel civic şi caritabil. Încercăm să susţinem copiii cu dizabilităţi, cum este cazul lui Andrei Rambela. Acum am expus pentru a atrage atenţia sibienilor. Lucrarea nu este în vânzare, pentru că doi ani de zile va merge în fiecare lună în mai multe oraşe pentru diferite cazuri, în fiecare oraş un caz diferit. Vom expune şapte zile. Să sperăm să adunăm suma de bani destul de mare pentru a putea fi salvat", a declarat Andrei Pandea-Antonescu.

Artistul a explicat că ideea proiectului s-a născut după ce fiul său a fost diagnosticat cu diabet.

Cazul tânărului sibian Andrei-Ilie Rambela este prezentat pe un afiş amplasat lângă expoziţie, cu numerele de telefon pentru teledon (0900900820 - 2 euro/apel; 0900900822 - 5 euro/apel; 0900900824 - 10 euro/apel, în reţeaua Romtelecom) şi numerele de cont pentru donaţii (RO34RNCB0227057672330001 - lei, la BCR Sibiu, titular: Asociaţia Animos Hermannstadt; RO43BRDE330SV50503443300 - lei, la BRD Sibiu, titular: Stoica Elena, mama băiatului; şi RO39BRDE330SV50503523300 - euro, la BRD Sibiu, titular: Stoica Elena).

Trecătorii vor putea dona bani şi în spaţiul expoziţional, în urna amenajată pentru donaţii.

Următoarele oraşe vizate sunt Bucureşti, Braşov, Alba Iulia, Deva, Baia Mare şi Timişoara. Iitinerariul expoziţiei va cuprinde şi alte ţări din Europa.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav