De ce este inutil nou tren Sibiu ~ Bucuresti E-mail
noul tren CFR a anunţat astăzi că din data de 13 decembrie intră în vigoare noul mers al trenurilor şi cu această ocazie şi noul tren Sibiu – Bucureşti prin Râmnicu Vâlcea.

Am găsit cel puţin patru motive pentru care noul tren nu-şi găseşte utilitatea pentru sibieni.
1. Deşi este de tip accelerat, până la sosirea în Gara de Nord trenul va face 10 opriri, inclusiv prin Drăgăşani, Caracal şi Videle, înainte de a ajunge la destinaţie după „exact” 6 ore şi 6 minute de la plecare. Prin comparaţie, un autocar Sibiu-Bucureşti nu depăşeşte cinci ore pe cel mai infernal trafic pe Valea Oltului.
2. Noul tren Sibiu – Bucureşti pleacă din Sibiu la ora 3:15 noaptea. Şi ajunge în Gara de Nord la ora 9:21. Ora de plecare este imposibilă pentru sibienii normali la cap iar ce de sosire nu ajută deloc pe cine ar fi interesat să ajungă în Capitală la prima oră. Prin comparaţie există cel puţin zece autocare pe aceaşi rută la ore mult mai rezonabile. Şi de plecare şi de sosire.
3. Un bilet Sibiu – Bucureşti Nord la noul tren accelerat costă 43,1 lei. În medie, cu 10 lei mai mult decât un bilet de autocar pe aceaşi rută.
4. Confortul. Nici Săgeata Albastră nu se poate compara cu confortul oferit de un autocar modern. Iar dacă se va întâmpla să fie un tren mai vechi de Săgeata Albastră comparaţia nici nu-şi mai are rostul.

În concluzie, singurii care vor găsi util noul tren al CFR sunt studenţii care vin la Sibiu din Oltenia şi câţiva navetişti.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav