De marti vine iarna E-mail
de marti vine iarna După o toamnă lungă şi un început de decembrie neobişnuit de cald, de marţi, iarna redevine ceea ce era altădată şi va aduce, în întreg judeţul Sibiu, zăpezi şi temperaturi scăzute, aşa cum este firesc să se întâmple în ultima lună din an.

"Din noaptea de luni spre marţi, cerul se va acoperi, în zilele de marţi şi miercuri va ninge pe arii extinse, o să se depună şi un strat consistent de zăpadă, iar vremea va rămâne tot rece", ne-a spus, ieri, meteorologul Eugen Mitea, din cadrul Centrului Meteo Regional Sibiu.

Luni, marţi şi miercuri, temperaturile minime vor fi oscila între minus 7 şi minus 4 grade Celsius, iar cele maxime nu vor trece de minus trei - zero grade Celsius. Şi joi şi vineri, vremea va rămâne rece, însă precipitaţiile vor fi mai slabe cantitativ.
De altfel, zăpada şi frigul se vor instala în întreaga Transilvanie, iar în plus, în zona de sud a ţării vor avea loc şi căderi de lapoviţă.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav