Donatie din Germania pentru prescolari E-mail
Donatii din Germania Organizaţia de femei şi cea de tineret a PSD se gândesc la cei mici. Astfel, cele două organizaţii au împărţit în 27 de grădiniţe din municipiul Sibiu materiale didactice pentru cadrele care îşi desfăşoară activitatea în aceste unităţi. Peste trei tone de materiale didactice au fost obţinute de femeile din PSD Sibiu, de la o firmă din Germania, şi au fost donate către sute de copii din grădiniţele sibiene.

Este vorba de tot felul de cartoane colorate, sclipici, hârtie creponată sau glasată, blocuri de desen, capsatoare şi forfecuţe, numai bune pentru cei mici să-şi pună imaginaţia în practică, mai ales acum când se apropie sărbătorile de iarnă. Donaţiile au fost intermediate de Gerda Suditu, soţia lui Gheorghe Suditu, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, şi de fiica lor, care lucrează la respectiva firmă germană. Tirul plin de materiale a sosit în urmă cu două săptămâni. După Anul Nou, urmează să mai vină un transport.

“Educatoarele care au primit materialele ne-au spus că nici nu au mai văzut aşa ceva. Copiii vor putea să le folosească în activităţi practice, să confecţioneze podoabe pentru sărbători, de exemplu. Este pentru prima dată când avem o acţiune de aşa mare amploare”, a declarat Anca Sîrghie, vicepreşedinte al organizaţiei municipale de femei PSD Sibiu. Aceasta a adăugat că donaţia nu va schimba cu nimic tradiţia organizaţiei feminine de a împărţi copiilor şi cadouri, cu ocazia Crăciunului. Femeile din PSD spun că pentru acţiune au lăsat politica deoparte, lucrul cel mai important fiind bucuria educatoarelor şi a celor mici. (C. P.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav