Doua femei au disparut de la domiciliu E-mail
2 femei disparute Două femei, mamă şi fiică, în vârstă de 52, respectiv 32 de ani, din municipiul Sibiu, au dispărut de acasă în cursul zilei de 23 iulie.

Prima dintre ele, Filip Silvia, (mama) are o înălţime de 1,70m, greutate 90 de kg., păr cărunt, lung, fir drept, împletit şi prins în coadă, faţă ovală. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, femeia este corpolentă, are ochii căprui şi poartă batic. Nu prezintă semne particulare. Are, însă, tulburări de comportament, fiind diagnosticată cu tulburări paranoia cronice şi discopatie lombară.

Filip Cosmina Adriana, fiica acesteia, are 1,70m înălţime, greutate 65 kg, păr şaten, lung, fir drept, împletit şi prins în coadă. Are faţa ovală, ochii căprui şi poartă batic. Nu prezintă semne particulare şi are gradul I de handicap (retard mental).

Potrivit IPJ Sibiu, cele două femei au asupra loc actele de identitate şi în fiecare an, în perioada iulie-august, obişnuiesc să plece în pelerinaj la mănăstirile din ţară.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste femei sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav