Drumurile noastre toate se vor termina vreodata E-mail
Drumurile noastre Luna iulie înseamnă un nou coşmar pentru şoferii sibieni. Câteva străzi vor intra în reparaţii, în timp ce la altele lucrările continuă.

Strada Filarmonicii este prima care intră în operaţie şi va sta la reanimare toată vara. Aceasta va fi închisă din 6 iulie până la începutul lunii octombrie, pentru reabilitarea reţelei electrice şi a carosabilului. Pentru a uşura traficul, pe perioada lucrărilor, pe străzile Pompei Onofrei şi General Magheru, de la Consiliul Judeţean spre strada Constituţiei, între Tipografilor şi strada Gheorghe Lazăr, sensurile de circulaţie în regim unic vor fi inversate.
A doua lucrare ce începe în luna lui cuptor este pe strada Morilor. Aici vor fi înlocuite conductele, însă lucrările vor fi efectuate pe zone, pentru a nu bloca traficul. Între 6 şi 16 iulie, strada va fi închisă de la Piaţa Cibin până la parcaj (zona Scandia). A doua etapă cuprinde segmentul Piaţa Cibin – Aleea Filozofilor, apoi segmentul Aleea Filozofilor – parcare şi, în cele din urmă, tronsonul dintre Alba Iulia şi Aleea Filozofilor. Lucrările vor dura aproximativ o lună şi jumătate.

În acest sfârşit de săptămână se termină lucrările pe panta Cristianului. Acest tronson va fi închis timp de două zile pentru refacerea carosabilului, după branşarea conductei de canalizare cu cea de pe strada Litovoi Vodă.

La intersecţia străzilor Reconstrucţiei şi Tudor Vladimirescu a început conturarea noului sens giratoriu, lucrare care va dura aproximativ o lună. Circulaţia va suferi numai mici devieri, declară reprezentanţii primăriei.

Pe străzile Trandafirilor şi Zăvoi, Sistem Yapi va executa lucrări la reţeaua de apă şi canalizare. Din acest motiv aceste străzi vor fi închise de la începutul acestei luni până în 16 iulie, iar pe Zăvoi până în 20 iulie.

Lucrări începute

Pe strada Siretului constructorul lucrează la reţeaua de apă. Dacă vremea va permite, la sfârşitul lunii va fi aşternut primul strat rutier.

Tot de condiţiile meteo depind şi lucrările de pe strada A. Xenopol. Lucrările la reţelele de utilităţi sunt deja finalizate, dar firma contractată aşteapă stabilizarea terenului, pentru a putea trece la aşternerea straturilor următoare.

Pe Rusciorului a fost încheiată lucrarea la reţaua de apă şi urmează înlocuirea reţelei de gaz.

Pe strada Nicolae Iorga, constructorul lucrează la ultimul tronson situat între sensul giratoriu de pe Mihai Viteazu şi Calea Cisnădiei.

Pe Bielz, momentan sunt înlocuite reţelele electrice. Lucrările de aici vor mai dura aproximativ două luni.

Alte lucrări în derulare sunt pe Aleea Călăreţilor şi în zona Lazaret. Pe Aleea Călăreţilor, firma contractată lucrează în paralel la balastarea şi bordurarea străzii pe tronsonul dintre Octavian Goga şi Panait Cerna. Lucrările pe această stradă vor mai dura aproximativ două luni.

În zona Turnişor, pe strada Pomicultorilor, constructorii au început să toarne strat asfaltic. Dacă vremea va fi frumoasă, aceştia vor termina lucrările până la sfârşitul săptămânii, urmând apoi să toarne şi stratul de uzură.

SC DPC SA a fost contractată de primărie pentru refacerea carosabilului în urma intervenţiilor la utilităţi. Momentan aceasta lucrează în trei zone ale oraşului: străzile Oituz – Dorului – Mărăşeşti, zona a doua – Zaharia Boiu – Oştirii şi a treia zonă Ţiglari – Constructorilor. Următoarele intervenţii vor fi pe străzile din zona Pieţei Cluj.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav