Elevii sibieni se inscriu de luni la Bac E-mail
incep inscrierile Potrivit noilor modificări aduse calendarului de desfăşurare a examenului de bacalaureat, înscrierile pentru sesiunea de anul viitor a bacalaureatului vor avea loc între 14 şi 18 decembrie. Schimbarea a fost influenţată de susţinerea, pe parcusrul anului şcolar, a probelor orale.

Elevii sibieni vor începe de luni, 14 decembrie, depunerea dosarelor pentru înscrierea la examenul de bacalaureat de anul viitor, cu cinci luni mai devreme decât erau obişnuiţi. Modificarea a avut loc în urma adoptării noului calendar pentru examenul de bacalaureat, de la începutul lunii octombrie. Acesta prevede susţinerea, pe parcursul anului şcolar, a unor probe orale, parte a examenului de bacalaureat. Astfel, evaluarea competenţelor de comunicare la limba română va avea loc în perioada 15-17 februarie 2010. Evaluarea competenţei de comunicare în limba maternă va fi în perioada 17-19 februarie 2010, iar evaluarea competenţelor digitale, în 19-29 aprilie 2010. Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă modernă va avea loc în perioada 31 mai - 4 iunie.

Prima probă scrisă la examenul de bacalaureat va fi la limba română, în 28 iunie 2010, urmată de limba maternă, în 29 iunie 2010, proba obligatorie a profilului, în 30 iunie 2010 şi proba la alegere, în 2 iulie 2010.

În 4 iulie vor fi afişate rezultatele, în 6-7 iulie vor fi evaluate contestaţiile, iar în 8 iulie vor fi comunicate rezultatele finale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav