EON Gaz e vinovata de gaurile din strazi E-mail
EON Gaz vinovata pentru gaurile din strazi E.ON Gaz este singura societate de utilităţi care nu repară străzile, după intervenţii, a declarat, joi, primarul Klaus Iohannis. Acesta a declarat că va lua măsuri împotriva acesteia. Primăria va începe cu atenţionări, apoi amenzi, iar în final va acţiona şi în judecată, dacă E.ON-ul nu se conformează.

Consiliul Local a votat, în luna mai, un regulament de refacere a infrastructurii domeniului public şi privat, valabil atât pentru societăţile de utilităţi, cât şi pentru cetăţeni. Până acum, societatea E.ON Gaz este singura care nu l-a respectat şi nu a plătit costurile refacerii străzilor unde au intervenit pentru reparaţii la reţele. Rezultatul este că nenumărate străzi din Sibiu sunt traversate de şanturi, exemple fiind Turismului şi Ştefan cel Mare.

Suma pe care E-On Gaz o datorează primăriei, pentru refacerea carosabilului, este de aproximativ 60.000 lei, numai în lunile iunie şi iulie. “Este singura societate de utilităţi care încă nu a înţeles că în acest oraş facem ordine. Sunt zeci de locuri unde au avut intervenţii, pentru care nu au plătit refacerea străzilor”, a declarat primarul Klaus Iohannis. Acesta a adăugat că nu le poate interzice lucrările, întrucât marea majoritate sunt intervenţii de urgenţă. În schimb, munipalitatea îi poate obliga să plătească. Pentru aceasta, primarul a avut, joi dimineaţa, o şedinţă cu viceprimarul Virgil Popa. Prima dată, municipalitatea va trimite atenţionări, apoi vor trece la amenzi. Dacă nici aşa nu va merge, primarul nu se sfieşte să îi dea în judecată.

De vină pentru această situaţie, care durează de când E.ON a preluat societatea de gaz, este structura birocratică a acesteia. “Este structurată pe mai multe niveluri, nu e optimală. Am aşteptat din partea acestei companii o abordare europeană şi observ una de tip etatizat, acum sunt dezamăgit”, a declarat Iohannis. Acesta a explicat că oamenii de pe plan local îşi fac bine treaba, însă, din păcate, aceştia nu au putere de decizie. Cei care răspund sunt cei de la Târgu Mureş, care se mişcă foarte greoi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav