Festivalul International al Culturii in prima editie la Sibiu E-mail
festivalul culturii Sibiul va găzdui, în perioada 7-11, prima ediţie a Festivalului Internaţional al Culturii. Potrivit organizatorilor, noul festival va combina programul cultural complex, cu muzica de calitate şi preparate gastronomice desăvârşite.

Evenimentul îşi propune să reunească, sâmbătă, 8 august, pentru prima dată, după mai bine de 10 ani, cât mai mulţi saşi din întreaga Europă, în centrul istoric al Sibiului, când va avea loc un recital „Amazonas Express”.

„Festivalul este mult aşteptat de publicul din Germania, unde conceptul unui astfel de festival a prins foarte bine, dar şi de sibieni şi turişti care se vor putea delecta pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului cu muzică de cea mai bună calitate: classic- folk, rock, jazz, dar şi momente inedite”, spun organizatorii. Sibienii vor avea ocazia de a gusta din diferite preparate cu specific italienesc, spaniol, românesc sau grecesc. Se va da” liber la degustare” vineri, 7 august, de la ora 12, iar programul artistic va începe la ora 19.

Evenimentul este organizat de Consiliul Local Sibiu, Primăria Sibiu şi Casa de Cultură Sibiu în parteneriat cu firma sibiană de organizare de evenimente, „Symphony of Space RO” şi firma de impresariat de renume european - „Christian Raetcher Live Entertaiment”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav