Firma care asigura deszapezirea Schuster amendata de Politie E-mail
firma amendata Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu a amendat, marţi, societatea care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, cu suma de 6.

000 de lei, pentru modul în care a curăţat străzile, circulaţia fiind îngreunată şi la ora prânzului pe majoritatea străzilor din municipiul Sibiu. "Poliţiştii au amendat societatea responsabilă de deszăpezire în municipiul Sibiu în conformitate cu art. 3 din H.G 1391/2006, adică pentru faptul că nu a asigurat viabilitatea principalelor artere din municipiul Sibiu", a declarat corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, agentul Adela Negoi. Deszăpezirea în municipiul Sibiu este asigurată de SC Schuster & Co Ecologic, în baza unui contract încheiat cu Primăria Sibiu.

Potrivit ultimelor informaţii ale societăţii de deszăpezire, operaţiunea s-a început încă de luni seară şi s-a acţionat, în principal, pe sectoarele de drum prioritare: poduri, viaducte, artere principale. "Echipele de deszăpezire au intervenit încă de aseară (luni seară - n.r.) de la ora 22.30, iar până la ora 10.30 în această dimineaţă ( marţi dimineaţă - n.r.) au fost efectuate 22 de ieşiri pe trasee, cu şase utilaje. Până în prezent, au fost consumate peste 120 de tone de sare şi peste 10 tone de clorură de magneziu", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu. "Să deszăpezim peste tot, concomitent, nu se poate. La cum ninge ar trebui câte o maşină pe fiecare stradă şi nici aşa nu s-ar putea face foarte mult la cum se circulă", spune Gheorghe Barbu, director al Schuster & Co Ecologic.

Cât priveşte amenda dată de poliţie, el nu o contestă. "În sensul ameninţărilor transmise de şefii lor şi de actualul guvern interimar, cred că e îndreptăţită amenda dată. Altfel... Peste tot se întâmplă lucruri de acest gen. Noi ne facem treaba, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că nici maşinile noastre nu se pot mişca mai repede în acest trafic", adaugă Barbu. Potrivit lui, utilajele societăţii vor lucra non-stop. Traficul în municipiul Sibiu se desfăşoară însă cu dificultate, pe majoritatea arterelor şoselele fiind acoperite cu zăpadă frământată. Fulgii de zăpadă care cad din abundenţă au înghesuit în maşini toţi sibienii cu drumuri de făcut prin oraş. În după-amiaza zilei de azi toate arterele importante din oraş au devenit un lung şir de maşini care abia înaintează câţiva metri pe minut.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav