Firma cu Laptele si cornul fara recomandare de la CJ Sibiu E-mail
firma cu laptele Firma din Turda, care a câştigat, anul trecut, licitaţia în cadrul programului guvernamental „Laptele şi cornul”, nu a primit recomandare din partea Consiliului Judeţean (CJ). Martin Bottesch, preşedintele CJ, spune că vrea o firmă care să respecte contractul.

Preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a refuzat cererea reprezentanţilor firmei din Turda de a primi o recomandare din partea instituţiei, în vederea participări la licitaţia ce are loc pentru următorul an şcolar. „Nu suntem mulţumiţi de serviciile oferite, de aceea am şi refuzat să le dăm recomandare. Dânşii ne-au cerut recomandare, ceea ce nu au primit şi din câte am înţeles, nici nu au participat la licitaţia din acest an”. La întrebarea dacă ar prefera o firmă locală care să se ocupe de distriburea produselor, Martin Bottesch a răspuns că ar vrea o firmă bună, care să respecte ce scrie în contract.

Deschiderea ofertelor a avut loc la începutul lunii august şi licitaţia este, încă, în curs de desfăşurare. Săptămâna viitoare va avea loc licitaţia electronică, urmând ca apoi să fie trimise comunicările, rezultatele oficiale fiind cunoscute abia după perioada de contestaţii. Firma care va câţtiga licitaţia va avea la dispoziţie 7,5 milioane de lei. În plus, potrivit contractului, nu va mai avea voie să distribuie brânză topită elevilor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav