Geoana nu a renuntat la ideea Iohannis E-mail
Geaona nu renunta Preşedintele PSD Mircea Geoană crede în realizarea unei majorităţi social-liberale, formată în jurul lui Klaus Iohannis drept prim ministru, care poate funcţiona după 6 decembrie, a declarat acesta, luni, anunţă Mediafax

Geoană a făcut un apel la toţi liderii politici şi cetăţenii pentru ca, în turul II, să voteze pentru o schimbare politică şi o revenire la normalitate. Liderul social-democrat a spus că rămâne consecvent poziţiei deja exprimate, cu o majoritate social-liberală şi primarul Sibiului în funcţia de prim-ministru.

Antonescu crede în “proiectul” Iohannis

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că o eventuală susţinere a candidatului PSD Mircea Geoană, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu va fi rezultatul unor trocuri pentru posturi, ci a unui proiect de formare a unui guvern pe criterii de competenţă.

Crin Antonescu crede, în continuare, "în proiectul Klaus Iohannis", într-un premier independent cu un guvern alcătuit "pe criterii de competenţă". "Dacă vom avea discuţii şi vom conveni asupra acestui proiect, care nu se reduce la Klaus Iohannis, vom vedea dacă putem da susţinerea celuilalt candidat", a spus Antonescu, referindu-se la Mircea Geoană.

Antonescu a adăugat că, probabil luni sau marţi, se va întâlni cu liderul UDMR, Marko Bela, dar şi cu liderul PSD, Mircea Geoană.

Respinge alianţa cu Băsescu

Orice alianţă cu Traian Băsescu, în 6 decembrie, a fost respinsă de liderul PNL. "Este exclusă orice colaborare cu Traian Băsescu, este exclusă orice susţinere a lui Traian Băsescu", a spus Antonescu, conform Mediafax. Acesta l-a catalogat pe actualul preşedinte un candidat "populist" şi "nu un candidat de dreapta", şi "pericolul şi răul cel mai mare pentru valorile democraţiei".

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav