Germana si maghiara fara probleme la bac E-mail
Germana si maghiara fara probleme la bac Niciun elev nu a absentat miercuri, la proba orală de la Limba şi literatura maternă a bacalaureatului. La fel ca şi în cazul primei probe, de la Limba şi literatura română, cele mai multe note au fost de nouă şi de zece. Niciun elev nu a fost respins.

129 de elevi s-au înscris pentru susţinerea probei orale la Limba şi Literatura germană. Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu, niciun elev din cei 129 nu au lipsit joi din sala de clasă, la momentul începerii examenului. A fost o singură notă cuprinsă între 6 şi 6,99, teri între 7 şi 7,99, alte 15 între 8 şi 8,99 şi 42 între 9 şi 9,99. Ca şi în cazul probei orale de la Limba şi literatura română, cei mai mulţi elevi, 68, au obţinut nota 10.

Situaţia este la fel de bună şi la proba la Limba şi literatura maghiară. Cu un număr mai mic de înscrişi, doar 8, toţi prezenţi, doi dintre ei au obţinut note între 8 şi 8,99, trei, între 9 şi 9,99 şi alţi trei au luat nota maximă.

Miercuri, 24 iunie şi joi, 25 iunie, elevii sibieni susţin proba orală la una din limbile moderne studiate. Vor fi susţinute examene la engleză, germana modernă şi spaniolă. Vineri, 26 iunie, vor începe probele scrise, cu Limba şi literatura română. Examenul va începe la ora 9. La Sibiu probele scrise se vor desfăşura în 12 centre de examinare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav