Gripa noua ~ noi victime ~ 91 in total E-mail
91 cazuri de gripa Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Sibiu, printre care patru la copii cu probleme cronice de la Centrul de Plasament "Speranţa", care a intrat în carantină săptămâna trecută, din cauza a două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, patru dintre cazuri au fost confirmate prin analize efectuate la laboratorul de specialitate din Bucureşti, iar alte patru cazuri au fost confirmate de către specialiştii DSP pe criterii clinice şi epidemiologice, având în vedere faptul că pacienţii au intrat în contact cu persoane diagnosticate anterior cu această boală. Cazurile confirmate în urma analizelor de laborator sunt la trei elevi din municipiul Sibiu şi la o femeie în vârstă de 28 de ani.

"Este vorba despre un elev de 15 ani de la Liceul «Onisifor Ghibu», de unul de 17 ani de la grupul Şcolar CFR din Sibiu, ambii internaţi în Spitalul de Pediatrie. În plus, avem un caz la o elevă de 11 ani de la Şcoala «I.L. Caragiale» din Sibiu, fetiţa fiind acasă sub supravegherea medicilor. Persoana de 28 de ani confirmată cu gripă de tip nou este internată la Secţia de Boli Infecţioase adulţi", a declarat corespondentului MEDIAFAX dr. Elena Resiga, şef serviciu DSP Sibiu. Cele patru cazuri confirmate pe criterii clinice şi epidemiologice sunt la patru băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani de la Centrul de Plasament "Speranţa", din municipiul Sibiu, unde au mai fost confirmate, săptămâna trecută, două cazuri de gripă nouă, centrul intrând în carantină. "Copiii au risc asociat având în vedere că au boli cronice, dar starea lor este bună şi nu prezintă probleme deosebite de sănătate", a spus Resiga. Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Sibiu a ajuns la 91.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav