Guvernul a aprobat constructia autostrazii Orastie - Sibiu E-mail
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcţia autostrăzilor Orăştie-Sibiu şi Lugoj-Deva, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

Hotărârea a fost luată în şedinţa de Guvern de miercuri.

Finanţarea obiectivelor se face prin fonduri nerambursabile alocate de Comisia Europeană în proporţie de 85% şi 15% din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.
Cele două autostrăzi fac parte din Coridorul IV, care leagă Nădlac de Constanţa, cu o lungime totală de 872 km, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la 4,5 miliarde de euro.

"Cele două tronsoane de autostradă fac parte din Coridorul IV al Reţelei trans-europene de transporturi (TEN - T), fiind situate între Nădlac şi Piteşti, şi fac legătura – în final - cu portul Constanţa.

Coridorul Pan-European de Transport nr. IV, va avea profil de autostradă, pe aliniamentul Nădlac – Arad – Timişoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Piteşti – Bucureşti – Constanţa, cu o lungime totală de circa 873 km, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la peste 4,5 miliarde de euro. În prezent se află în curs de realizare autostrada Arad – Timişoara, cât şi autostrada din Ungaria care face legătura cu Nădlac", se mai arată în comunicatul de presă al Guvernului României.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav