Iata cum fac topless fetele la Ocna Sibiului E-mail
fete la Ocana Sibiului “Litoralul Ardealului” aşa cum mai este cunoscută staţiunea Ocna Sibiului suferă în această vară nu din pricina lipsei turiştilor, ci a lucrărilor de modernizare care au transformat staţiunea într-un imens şantier.

Primăria a accesat şi a obţinut în acest scop fonduri europene de circa cinci milioane de euro, care s-au dovedit însă insuficiente pentru finalizarea la timp a lucrărilor de amenajare a lacurilor şi a celor de infrastructură. Singurul lac deschis turiştilor este “Ocniţa” care în weekend-uri devine de-a dreptul neîncăpător.

Dar nici în restul săptămânii însă, atmosfera nu este mai… respirabilă. Marţi, potrivit administratorilor staţiunii erau cazaţi în căsuţe, corturi sau la “particulari” peste 5.000 de turişti din toată ţara, numărul acestora dublându-se la sfârşit de săptămână. Profitând de vremea splendidă din ultimele zile, multe tinere au lăsat deoparte inhibiţiile şi… hainele şi s-au expus la soare cu bustul gol pentru a se bronza uniform.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav