Inca o clasa inchisa din cauza gripei noi E-mail
inca o clasa Cursurile au fost suspendate ieri şi se reiau joi
Încă o clasă s-a închis din cauza gripei noi. Este vorba despre clasa a IV-a de la şcoala generală numărul 25, unde a fost confirmat un elev cu gripă porcină. Cursurile se reiau joi, 10 decembrie, iar până atunci în clasă va fi făcută dezinfecţia. Numărul claselor închise în unităţi de învăţământ din judeţ din cauza gripei noi a ajuns astfel la 9 iar cel al îmbolnăvirilor cu AH1N1 la 53.
Cum să ne ferim de îmbolnăvire?

Spălaţi-vă mâinile cu apă şi săpun sau, în lipsa acestora, cu soluţii dezinfectante hidroalcoolice: înainte de a mânca sau a pregăti masa, dupa ce aţi tuşit sau strănutat, după ce aţi fost la toaletă/WC, după ce duceţi gunoiul, după ce aţi venit în contact cu persoane bolnave sau cu obiecte şi efecte personale ale acestora sau ori de câte ori este nevoie.

Când tuşiţi sau strănutaţi, acoperiţi gura şi nasul cu un şerveţel sau batistă de hârtie şi apoi aruncaţi-le. Dacă nu le aveţi la îndemână, acoperiţi-vă gura şi nasul cu braţul, nu cu mâinile (palma). Nu duceţi mâna nespălată la faţă, nas, gură, ochi – pot exista viruşi pe mâini, care să vă îmbolnăvească. Păstraţi distanţa faţă de persoanele bolnave care strănută sau tuşesc (cel puţin 1 metru). Evitaţi aglomeraţiile (spectacole, concerte, manifestări sportive). Dacă nu vă simţiţi bine, staţi acasă, nu mergeţi în colectivitate (şcoală, servici) şi nu luaţi singuri medicamente (mai ales antibiotice). Contactaţi urgent medicul de familie sau mergeţi la cea mai apropiată secţie de boli infecţioase!

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav