Institutiile publice atentionate cu privire la noile salarii E-mail
noile salarii Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu anunţă instituţiile publice locale că a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 31/15.01.2010, Ordinul comun al ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale şi ministrului finanţelor publice nr. 32/42/2010 privind instituirea sistemului de monitorizare şi control al aplicării Legii-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice la nivelul instituţiilor şi autorităţilor publice locale. Acest ordin poate fi consultat şi pe prima pagină web a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu (www.finantesibiu.ro).

Potrivit biroului de presă al DGFP Sibiu, în conformitate cu prevederile art. 3, alin. 2 din ordin "în vederea aplicării prevederilor alin. (1), ordonatorii de credite ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale au obligaţia să transmită unităţilor de trezorerie teritoriale unde au contul deschis, până la data de 3 februarie 2010, situaţia privind modul de reîncadrare a personalului, conform statului de personal pe luna ianuarie 2010 al cărui model este prevăzut în anexa nr. 1 la prezentul ordin".

Potrivit art. 4 din ordin, documentele de plată depuse la unităţile de trezorerie începând cu plata aferentă lunii ianuarie 2010 privind drepturi de personal vor fi însoţite de situaţia recapitulativă prevăzută în anexa nr. 2 la ordin.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav