Iohannis pleaca in Japonia E-mail
Johannis pleaca in Japonia Klaus Iohannis pleacă, săptămâna viitoare, într-o vizită în oraşul Takayama din Japonia, după ce, anul trecut, primarul nipon a fost, la rândul său, în Sibiu. Între cele două oraşe a început un parteneriat încă din 2007, cu ocazia programului Capitală Culturală Europeană, când voluntari japonezi au lucrat pentru Festivalul Internaţional de Teatru.

În cadrul acestuia s-a jucat şi un spectacol de Kabuki, teatru tradiţional japonez, pentru prima dată în România. Iniţiativa a aparţinut lui Fumiaki Watari, preşedintele Nippon Oil Corporation şi fost preşedinte al Comitetului EU Japan Fest, şi a excelenţei sale Aurelian Neagu, ambasadorul României în Japonia. Aceste colaborări au continuat, în domeniul teatrului, iar anul acesta, inclusiv trupa de balet a Sibiului a susţinut un turneu în ţara soarelui răsare.

Anul trecut, o delegaţie niponă condusă de Mamoru Tsuchino, primarul oraşului Takayama, a efectuat o vizită la Sibiu, în urma căruia, acesta s-a arătat foarte încântat de Sibiu şi şi-a exprimat dorinţa de a se realiza un parteneriat între cele două oraşe. Pentru vizita lui Iohannis, oficialii niponi au pregătit o ceremonie, cu scopul de a confirma relaţiile, dar şi de a le extinde, în domeniul culturii, artelor, sportului, turismului şi economiei.

Vizita se potriveşte cu aniversarea, anul acesta, a 50 de ani de când Japonia şi România au reluat relaţiile diplomatice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav