Iohannis, printre personalitatile anului 2010 E-mail
personalitatile anului 2010Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, este una din cele 12 personalităţi ale anului, votate de către cititorii cotidianul.ro, alături de Mircea Badea, Crin Antonescu sau Angela Gheorghiu.

Cotidianul.ro a realizat un sondaj printre cititorii săi pentru a desemna Omul Anului 2010. În final, nu a ieşit un singur învingător, ci 12, printre care şi primarul Sibiului. Astfel, cei aproximativ 20.000 de cititori au ales pe Klaus Iohannis, alături de avocatul Gheorghe Piperea, actorul Radu Beligan, politicianul Crin Antonescu, soprana Angela Gheorghiu, Olimpia Moica - director AEM Timişoara, arhitectul Dorin Ştefan, judecătorul Mona Pivniceru, sportivul Lucian Bute, omul de televiziune Mircea Badea, medicul Dan Mircea Enescu şi matematicianul Mircea Maliţa.

„Nu se putea face nici o departajare netă. Ar fi însemnat să comparăm mere cu pere. Sau roluri de teatru cu procese în tribunal, cu proiecte arhitectonice şi toate cu o carte şi cu o arie interpretată de Angela Gheorghiu. Sau construcţia politică susţinută de Crin Antonescu să o punem în balanţă cu voturile primite de campionul Lucian Bute. (...) Astfel am ajuns la concluzia ca, pentru 2010, sondajul nostru intitulat Omul Anului 2010 să se încheie cu o listă care să reprezinte cât se poate de fidel opţiunile diverse ale cititorilor", se arată pe site-ul cotidianul.ro.

Diploma "Omul Anului 2010 în România" va fi acordată miercuri, 9 februarie, de la ora 18.00, în sala New York a hotelului Pullman din Capitală.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav