Jandarmii nu lasa Gaz Metan sa joace fotbal la Sibiu E-mail
stadionul de la SibiuJandarmeria Română a anunţat astăzi că Stadionul Municipal din Sibiu nu îndeplineşte creiteriile de siguranţă pentru Liga I, competiţie care începe în doar două zile.

Doar trei stadioane în toată ţara se mai găsesc în situaţia Sibiului. Este vorba despre cele din Târgu Mureş, Sibiu, Alba Iulia şi "Regie" din Bucureşti.

“În vederea începerii competiţiei sportive, au fost constituite comisii mixte formate din reprezentaţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ai direcţiilor judeţene şi municipale de sport şi ai Jandarmeriei Române, care au verificat modul în care sunt pregătite arenele sportive în vederea începerii campionatului de fotbal. Au fost constatate neajunsuri.

S-au stabilit termene de remediere, iar un ultim termen este stabilit pentru 23 iulie. Până la această data toate cluburile organizatoare au obligaţia de a remedia deficienţele. Cele mai multe probleme au fost întâlnite la stadioanele din Târgu Mureş, Sibiu, Alba Iulia şi pe arena "Regie" din Bucureşti, unde evoluează formaţia Sportul Studenţesc. Sperăm că în aceste ultime zile până la începerea campionatului aceste neajunsuri să fie eliminate” a declarat astăzi, la Bucureşti, Olimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Române.

Ultimul meci oficial de fotbal desfăşurat pe Stadionul Municipal din Sibiu a avut loc la începutul acestei veri, în Liga a III-a, de unde a promovat CSU Voinţa Sibiu.

Din cauza propriului stadion aflat în proces de modernizare, conducerea clubului Gaz Metan Mediaş a anunţat încă de acum câteva luni că va evolua câteva meciuri oficiale în Liga I pe stadionul din Sibiu. La Sibiu ar trebui să vină echipe precum Poli Timişoara şi Sportul Studenţesc.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav