Jucatorii de pe Bega au scufundat Sibiul E-mail
ratare calificare CSU Sibiu a ratat calificarea în semifinale după ce a pierdut meciul V, cu 75-78, în fața Elbei Timișoara, pe teren propriu.

Haiduc are șansa să deschidă sfertul, dar ratează de trei, însă Păltinișanu nu dă greș. Coș al lui Pesic și după două minute, Elba conduce cu 4-0. Primul punct al Sibiului vine printr-o liberă transformată de Johnson, la 6-0. Un run de cinci puncte pentru oaspeți și Mircea Vulc, antrenorul sibienilor, cere time-out. Roberson ratează două aruncări consecutive, iar Markovic transformă cu ușurință. Un punct în șase minute pentru CSU și nervii se întind la maxim, pentru că studenții sunt slabi atât în atac cât și în defensiva, care aproape că nu există.

Păltinișanu trece ușor de apărarea sibiană și transformă constant, diferența de scor devenind foarte mare, 3-24, cu două minute înainte de sfârșitul sfertului. Smith este cel care dă cele mai multe puncte în primele zece minute. Haiduc mai spală și el rușinea cu două puncte, rezultat final 8-27. Sfertul doi este deschis de Johnson, iar Roberson reușește în sfârșit aruncarea de la distanță. Amfitrionul oaspeților, Milos Pesic, nu permite gazdelor să se apropie prea mult. 17-36 pentru jucătorii de pe Bega care nu slăbesc deloc apărarea. Americanul Smith recuperează de două ori consecutiv, iar sârbul Miskovic transformă de sub panou. Elba nu mai pare agresivă, iar cele trei atacuri ratate ale acesteia permit Sibiului să se apropie la 14 puncte. Haiduc ajunge la patru greșeli personale, dar nu este înlocuit, în timp ce Smith aruncă numai pe lângă coș. Sfertul se încheie 29-41 pentru Timișoara. Jocul din partea a treia devine mai agitat.

Johnson transfomă două libere, în timp ce Pesic ratează o treiță. Herndon comite prima greșeală individuală. Johnson ratează două aruncări de la semidistanță, consecutiv. Două minute fără niciun punct. Miskovic și Smith profită de aruncările din spatele semicercului, iar tabela arată o diferență de numai patru puncte, în minutul 28. Pesic “ripostează” cu două puncte, dar Terrence numără a doua treiță și sfertul de încheie 48-51. Ultima parte dă speranțe celor 2500 de suporteri din Polivalentă. Tot Johnson deschide sfertul, însă Pesic pare neobosit și „anulează” coșul. Andrei Dinu îl înlocuiește pe Johnson, care numără patru greșeli personale. Acesta aruncă norocos de trei și își menține echipa în puncte pentru o victorie. Roberson luptă singur în cursa punctelor, în timp ce Markovic are mai mult noroc.

Reintră Johnson cu șase minute înainte de final. Diferența se micșorează la un punct, după ce Miskovic transformă două libere. În ultimele trei atacuri ale sibienilor, aceștia sunt faultați și transformă cinci libere din șase. Elba se distanțează prin neobositul Pesic, care este mai bun la aruncări de la semi-distanță decât la libere. 66-73, iar Smith ajunge și el la patru greșeli. Încep să curgă time-outurile. Johnson beneficiază de două libere, transformă una, Elba contraatacă și își menține avantajul. Ultimele secunde, Dinu aruncă de trei, dar mingea trece pe lângă coș și CSU pierde la o diferență de trei puncte. Pentru CSU s-au remarcat: Johnson 23 p, Smith 19 p, Roberson 16 p, Miskovic 9 p, Haiduc 4, Dinu 3 p și Herndon 1p.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav