Klash Noua Generatie succes total E-mail
succes la Klash Gala de vineri seara, din Palatul Sporturilor "Transilvania", a avut de toate, de la meciuri spectaculoase, KO–uri de efect, la show–uri în afara ringului, inclusiv un moment asigurat de Puya.

La revenirea în Sibiu, după 2 ani, Klash a oferit un show de zile mari celor circa 2.000 de spectatori veniţi din toate colţurile ţării. Palatul Sporturilor "Transilvania", transformat pentru o noapte în capitala kikcboxingului românesc, a fost gazda unui spectacol sportiv total, atât în ring, cât şi în afara acestuia. Show-ul a fost deschis de 4 meciuri "de încălzire". Odată atmosfera încinsă, s-a trecut la luptele din "Main Event". Costel Paşniciuc (Academia de Lupte Ciprian Sora) l-a învins pe Octav Ivan (K1 Galaţi), Mihai Barbu (Respect Gym) a câştigat în faţa maghiarului Roland Voros, iar Ioan Pascu (Respect Gym) s-a impus în meciul cu Răzvan Avasiloaie, de la K1 Galaţi.

O altă victorie a fost obţinută de Bogdan Stoica (Respect Gym), în partida cu Sorin Radu (Ashihara Găeşti), iar Miodrag "Gentleman" Olar (Kudokai Atlassib) l-a învins pe Cătălin Dănăilă (Academia de Lupte Ciprian Sora). "Gentlemanul" şi învinsul acestuia au fost premiaţi de patronul Holdingului Atlassib, ing. Ilie Carabulea. Cunoscut iubitorilor sportului de ring din galele de Local Kombat, Marius Tiţă (Tiţă Fight Club) s-a impus în faţa lui Anghel Cardos (Kyo Gym Satu Mare).

Din nefericire, o altă reprezentantă a clubului sibian Kudokai Atlassib, Ramona Ardeş, a pierdut încă din prima rundă lupta cu ieşeanca Andreea Călin (Praetoryan Gym). Sportiva sibiancă a acuzat o lovitură încasată chiar în debutul jocului, pe coapsă, iar în ciuda eforturilor, nu a mai putut continua.

Nicu Dascălu (Dipons Braşov) şi maghiarul Czinke Gabor (Kyo Gym) au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale serii, primul impunându-se după o luptă gustată din plin de cei din tribune.

Meciul-vedetă al spectacolului sportiv Klash "Noua Generaţie de campioni în ring" a fost cel de Mixed Martial Arts (MMA), dintre experimentatul Cătălin Zmărăndescu (37 ani) şi multiplul campion naţional de lupte libere, Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi (20 ani), de la Kudokai Atlassib. Lupta a durat mai puţin de o rundă, arbitrul Lucian Nedelcu luând o decizie controversată, aceea de a-l declara câştigător pe Zmărăndescu, justificând-o că Stoiţi nu ar mai fi reacţionat în momentul în care a fost întrebat dacă e OK. "Nedelcu nu a procedat aşa cum trebuia. Lupta trebuia să continue. Sportivul nostru era cu capul ieşit în afara ringului, printre corzi. Lupta trebuia oprită şi reluată cu cei doi sportivi în aceeaşi poziţie, în centrul ringului", a afirmat unul dintre antrenorii lui Stoiţi, Adrian Mihai. Cătălin Zmărăndescu e dispus să-i acorde revanşa lui Stoiţi. Experimentatul luptător a mai declarat, după gală, că are un omor la activ, într-o luptă, şi că nu ar fi dorit să-l aibă pe conştinţă şi pe sportivul de la Kudokai Atlassib. "Ce voia, să-l scot pe targă din ring? Îi acord revanşa dar nu oricum, ci cu targa şi salvarea pe marginea ringului", a mai spus Zmărăndescu.

Unul din momentele de excepţie ale acestui spectacol sportiv a fost meciul dintre sibianul Albert Crucian (Kudokai Atlassib) şi Cosmin Licu, doi luptători de doar 10 ani. Cei doi au fost burduşiţi de protecţii, astfel că era exclus orice fel de accidentare. Meciul a fost declarat nul, deşi publicul sibian l-ar fi văzut pe Crucian învingător. Spectacolul a fost asigurat, printre altele, de un grup de 6 fete, impresariate de Luis Lazarus, echipa Gladiatoarele. Vedeta TV a urmărit întreaga gală de pe margine, iar meciul al cărei protagoniste au fost fetele sale, din imediata vecinătate a ringului. Show-ul fetelor lui Lazarus însă n-a prea fost gustat de cei din tribune, în ciuda "peisajului" plăcut ochiului, aceştia aşteptând mai degrabă luptele adevărate, cu Dascălu, Zmărăndescu şi ”Ursul” Stoiţi. Mai multe animatoare sexy au atras însă privirile, dansurile lor pe cele 4 cuburi din colţurile ringului încălzind atmosfera, în pauze. (Ov. B.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav