Lectii de supravietuire de la SMURD E-mail
lectii de supravetuire SMURD şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică se pregătesc pentru o nouă campanie printre elevii şcolilor din localităţile pe care le deservesc.

Noul an şcolar va începe pentru câteva şcoli din judeţul Sibu cu lecţii importante privind situaţiile de urgenţă, în urma unei campanii ce va începe săptămâna viitoare. Anul acesta, cele două servicii vor efectua, începând cu data de 15 septembrie, vizite în toate şcoli, unde vor desfăşura diverse activităţi educative, de informare privind modalităţile de alertare în situaţii de urgenţă (inclusiv numărul unic 112), prevenirea, stingerea incendiilor, prezentarea celor două servicii, precum şi a atribuţiilor acestora, raza de acţiune, dar şi exerciţii demonstrative de prim ajutor.

„Ne manifestăm toată încrederea că membrii serviciilor vor beneficia de tot sprijinul necesar desfăşurării în bune condiţii a campaniei, dar şi că la fel ca în anii precedenţi, copiii îi vor întâmpina cu mult entuziasm”, spun reprezentanţii primăriei Copşa Mică.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav