Locurile din camine ocupate in proportie de 93 la suta E-mail
locurile din camine Studenţii s-au grăbit, anul acesta, să îşi depună dosarul pentru un loc în căminele Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), potrivit reprezentanţilor instituţiei. Până în prezent, au fost depuse cereri pentru ocuparea a peste 1700 de locuri, din aproximativ 1900 câte pune universitatea la dispoziţie.

Locurile în cămine sunt "pe terminate", anunţă reprezentanţii ULB Sibiu, potrivit cărora, de la începerea perioadei de înscriere şi până în prezent, au fost ocupate 93 la sută din cele aproximativ 1900 de locuri din căminele studenţeşti din Sibiu. Cele mai multe cereri de ocupare au venit din partea studenţilor din anii II, III sau mai mari, anume 1527 dintre ele. Alte 246 de cereri au fost depuse de studenţii care intră în anul I din această toamnă.

Înscrierile pentru un loc într-unul din căminele studenţeşti din Sibiu continuă până pe 10 august, pentru studenţii care încep facultatea în acest an universitar. Rezultatele finale vor fi afişate pe 25 august.

În această perioadă nu s-au făcut lucrări capitale la niciunul dintre căminele studenţeşti din Sibiu, conform spuselor purtătorului de cuvânt al ULB Sibiu, Alexandra Todoran. Potrivit acesteia, s-au făcut doar lucrări de întreţinere, revizii de instalaţii şi şi lucrări de iginenizare.

Preţurile de cazare vor fi stabilite prin şedinţă de consiliu administrativ la începutul lunii septembrie, potrivit aceleiaşi surse.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav