Loto 169 din 662 la CJ E-mail
reorganizari casa judeteana Instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean se reorganizează din cauza concedierilor pe care trebuie să le efectueze conducerea executivă a Consiliului Judeţean, cu girul consilierilor judeţeni. Din CJ şi instituţiile subordonate vor pleca 169 de funcţionari. Cu toate că nu şi–au dorit niciun moment să renunţe la angajaţi, dar aşa le cere Guvernul Boc, şefii judeţului au stat în şedinţe toată ziua de ieri pentru a găsi o soluţie mai puţin dureroasă.

În cele din urmă, după mai multe zile de analize şi şedinţă, s–a stabilit un plan de restructurare a Consiliului Judeţean şi a instituţiilor aflate în subordinea sa. Astfel, s–a mers pe ideea comasării unor instituţii: Centrul Judeţean pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale "Cindrelul – Junii Sibiului" va fi unificat cu Şcoala de Arte şi Meserii Ilie Micu, Filarmonica va funcţiona împreună cu Teatrul pentru Copii şi Tineret "GONG", iar Serviciul Public Sala Transilvania va fi comasat cu Serviciul Salvamont. De asemenea, Centrul Cultural Interetnic "Transilvania" va trece de la CJ în subordinea Universităţii "Lucian Blaga" Sibiu.

Miercuri se aprobă concedierile

Reducerile de personal în instituţiile Consiliului Judeţean se cifrează la circa 30 la sută pentru fiecare instituţie şi 25 la sută per total. În acest moment, Consiliul Judeţean are 662 de angajaţi, însă vor mai rămâne doar 493 de funcţionari. Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că decizia finală se va lua miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean. Din aparatul propriu al Consiliului Judeţean vor pleca doar două persoane, în condiţiile în care actuala schemă se încadrează în normativele de personal stabilite de Guvernul Boc. În acest moment, în Consiliul Judeţean lucrează 107 angajaţi, schema actuală find chiar mai mică ca număr de posturi decât cea din 2000, când în instituţia judeţului lucrau 131 de angajaţi. "Nu am găsit altă soluţie. Fuziunea între instituţii este cea mai bună varinată de a încerca să limităm reducerile de personal", ne-a declarat Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav