Lucian Muntean pleaca de la sefia IPJ Sibiu la Bucuresti E-mail
lucian muntean Comisarul şef de poliţie Ioan Lucian Muntean nu va mai fi comisar şef.

Va fi chestor. Şi nu doar la Sibiu, ci la nivel naţional. Potrivit informaţiilor primite de Turnul Sfatului, este o chestiune de zile numirea oficială a lui Lucian Muntean în calitatea de „al doilea poliţist al ţării”. Cu alte cuvinte, pe funcţia de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Lucian Muntean va fi responsabil de Ordine internă şi circulaţie. „Nu pot să declar nimic, deocamdată. Eu zic să aşteptăm”, au fost singurele răspunsuri date de Lucian Muntean către Turnul Sfatului. Cel mai probabil, actualul şef al poliţiei sibiene va fi înaintat în grad şi funcţie de Ziua Poliţiei Române, pe 23 martie. Încă nu am reuşit să aflăm „cine este în cărţi” pentru funcţia lăsată astfel vacantă de Muntean. Singura chestiune certă, deocamdată, este menţinerea comisarului Ioan Făgădar în funcţia de adjunct al IPJ Sibiu.

Lucian Muntean a devenit şef al poliţiei din judeţul Sibiu la începutul lui 2007, în locul chestorului Mircea Bârgoz. Înainte de 2007, Muntean a ocupat funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Mediaş.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav