Lucrari de toamna strada Moldoveanu inchisa E-mail
Lucrari de toamna Primăria începe câteva lucrări de toamnă, la reţelele de apă şi canalizare, cea mai importantă fiind pe strada Moldoveanu. Lucrarea va începe în 5 octombrie şi va fi finalizată de-abia la sfârşitul lunii noiembrie, traficul fiind închis, succesiv, pe tronsoane. Contractul va fi executat de Sistem Yapi. Primul tronson care va fi închis este cel cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Bucegi, iar circulaţia va fi deviată cu ajutorul semnelor de circulaţie.

Tot Sistem Yapi, lucrează, de joi, şi pe strada Gh. Asachi, la canalizarea menajeră, proiectul fiind finanţat prin ISPA. Şoferii trebuie să meargă cu atenţie, întrucât circulaţia se va face în condiţii de şantier, până în 9 octombrie.

Din 12 octombrie intră în şantier şi Calea Şurii Mari, pe tronsonul cuprins între străzile Căprioarelor şi Drumul Ocnei, pentru schimbarea reţelei de canalizare. Lucrarea va dura două săptămâni.

DPC repară asfaltul

Pentru ca traficul să intre în normal, pe străzile unde au fost intervenţii la reţele, SC DPC SA lucrează la capacitate maximă pentru refacerea carosabilului. Cele mai importante lucrări sunt realizate pe străzile Morilor, şoseaua Alba Iulia şi Treboniu Laurian. Următoarele străzi vor fi Autogării, Bahluiului, N.D. Cocea. Planul cuprinde aproximativ 80 de lucrări de refacere, după intervenţiile la reţelele de electricitate, gaz şi apă-canal. Toate acestea vor fi realizate în următoarele trei săptămâni.

Stop avizelor de săpătură

Municipalitatea sibiană reaminteşte sibienilor că avizele de săpătură vor mai fi eliberate doar până la data de 15 octombrie, eliberarea lor fiind sistată pe perioada îngheţului, adică 15 martie 2010. Acestea vor mai fi eliberate doar în cazuri excepţionale, pentru intervenţii de urgenţă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav