Lupta pentru outdoor se ascute E-mail
Lupta pentru outdoor Campania electorala pentru prezidentiale se apropie cu pasi repezi si numai doua din cele opt firme care au panouri publicitare solicita prelungirea contractelor de asociere cu Primaria Sibiu. Partidele politice trebuie "sa aiba grija" cu cine vor face campania outdoor, altfel risca sa fie pacalite. Nicolae Neagu (PNL) detine, practic, 50 la suta din panourile publicitare din Sibiu.

Campania electorala este o "afacere" si pentru Primarie.

Firmele de publicitate outdoor care nu se grabesc sa-si prelungeasca contractele de asociere cu Primaria risca sa piarda campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Consiliul Local se va intruni maine, in sedinta ordinara a lunii septembrie, iar pana in prezent, doar doua din cele opt firme au solicitat prelungirea contractului de asociere cu municipalitatea. Inca o sedinta ordinara va mai avea loc in 29 octombrie, iar trei firme de publicitate outdoor vor pierde startul campaniei electorale.

Max Media si Intermedia

SC Max Media SRL, controlata de Daniela Beldean (cu 80% din actiuni), si SC Intermedia SRL, ce apartine lui Ilie Carbaulea, Nicolae Nan, Cristian Bicher, Pompei Sava, Razvan Biris si Vasile Popescu, doua dintre firmele care au ca activitate servicii de producere reclama, sunt cele care solicita consilierilor locali prelungirea contractelor de asociere cu Primaria Sibiu, in vederea panourilor publicitare. Actionarii acestor firme de publicitate sunt apropiati PNL-ului si, respectiv, PDL-ului, astfel incat aceste partide sunt asigurate in privinta publicitatii electorale.

Alte trei variante

Partidele politice care vor campanie electorala prin publicitate outdoor mai pot apela la trei firme de publicitate. Intineris Media, detinuta de Remus Tanasescu si Virgil Visinescu, are 16 panouri publicitare active pana in data de 3 ianuarie 2010. News Outdoor Romania SRL, ce detine 52 de panouri, printre care si un tv screen, apartine 100 la suta firmei News Out of Home din Amsterdam (Olanda). Sucursala Sibiu este condusa de Daniela Beldean, care este si asociat in firma ADS Media. Affichage Romania SRL are doar doua panouri de publicitate de 6X3 metri si este detinuta de Affichage Holding SA (70%),cu sediul in Geneva (Elvetia), si Ventris LLC (30%), cu sediul in Washington (SUA).

Pot pierde startul sau finalul

ADS Media SRL risca sa piarda startul campaniei prezidentiale care va incepe pe 22 octombrie, deoarece in 16 octombrie ii va expira contractul de asociere cu Primaria Sibiu. ADS Media SRL are 34 de panouri. Firma apartine lui Nicolae Neagu (PNL) - 75%, Alexandru Muntean - 15% si Daniela Beldean - 10%. Doua firme de publicitate outdoor vor pierde finalul campaniei electorale daca nu-si prelungesc contractele cu Primaria. Euromedia Group SA, cu 23 de panouri si 11 casete publicitare, are ca proprietari doua firme din Austria, Plastiprod Holding GMBH si Epamedia. Contractul acesteia cu Primaria este valabil pana la data de 15 noiembrie 2009. Energy Media SRL detine 380 de casete publicitare, 13 panouri, 1 mash si 20 de backlight-uri publicitare, in total 414. Toate acestea sunt detinute de Cezar Tudor Paulescu, in procent de 99%, si Stefan Florian Duta. Firma are contract cu Primaria pana in 14 noiembrie 2009.

Interese financiare

Campania electorala este profitabila si pentru Primarie, care incaseaza de la firmele de panotaj outdoor peste 35% din valoarea contractelor incheiate de acestea cu clientii de publicitate. Nu este exclus ca prelungirea contractelor de asociere in participatiune incheiate intre firmele de outdoor si Primarie sa fie subiectul unor sedinte extraordinare de Consiliu Local.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav