Mai multe abonamente si mai putine bilete la Tursib E-mail
mai multe abonamente Sibienii şi-au făcut cu 35% mai multe abonamente la Tursib, în primele luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar numărul biletelor pentru o călătorie a scăzut cu peste 110.000 de bucăţi.

În primele trei luni ale anului 2010, s-au vândut cu 40% mai multe abonamente lunare cu preţ întreg, cu 28% mai multe abonamente cu reducere pentru elevi şi cu 22% mai multe pentru studenţi.

Numărul de bilete pentru o singură călătorie, vândute în primul trimestru al acestui an, a scăzut cu 13% faţă de anul trecut. În primele trei luni din 2010, Turisb a vândut 781.622 de bilete, în vreme ce în aceeaşi perioadă a anului trecut, sibienii au achiziţionat 897.767 de bilete.

Din luna noiembrie 2009, Primăria a implementat programul "Noul Tursib" care a adus şi un nou tip de abonament, unic, de 50 lei, valabil pentru toate liniile, fapt care i-a făcut pe sibieni să prefere să opteze pentru abonament decât să-şi ia un tichet valabil pentru o singură călătorie. Preţul unui abonament lunar este de 50 lei, unul pentru o jumătate de lună costă 30 lei, pentru o săptămână 18 lei, iar legitimaţia zilnică este 5 lei. Elevii şi studenţii au reduceri de 50%.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav