Marele premiu al Galelor Studencesti de Jazz a mers la Bucuresti E-mail
marele premiu Galele Studenţeşti de Jazz aflate la a X-a ediţie - organizate de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi-au desemnat marţi seara câştigătorii.

„Galele Studenţeşti de Jazz de la Sibiu au menirea de a promova tinere talente care au evoluat pe scena jazzistică sibiană. Şi ediţia din acest an şi-a îndeplinit misiunea, dovedind încă odată că iniţiativa noastră de a organiza festivalul sub formă de concurs reprezintă un real succes”, a declarat Cornel-Alin Macarie, Directorul Coordonator al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Prima seară a Galelor Studenţeşti de Jazz a reunit pe scena de la Teatrul Gong formaţii nou apărute pe scena jazzistică sibiană cum sunt: The Jazz Basement Trio (Cluj-Napoca), Sorin Zlat Trio (Bucureşti), Constantin Mirea Trio (Bucureşti), Hot Vocal Jazz Quartet (Cluj-Napoca), Mesaj Band (Timişoara).

La secţiunea solişti au susţinut microrecitaluri Suzana Laşcu (Bucureşti) - voce, Sânziana Nicolae (Bucureşti) – voce, Laura Bagrii (Iaşi)- voce, Toma Dimitriu (Bucureşti) – pian, Andy Avădănoaei (Bucureşti) – chitară, Diana Anastasiu (Timişoara) – voce şi Elisabeta Campău (Bucureşti) – voce. A doua seară a reunit în recital pe aceeaşi scenă – Ors Darabont Quartet (Târgu-Mureş), Academic Jazz Group (Iaşi), Trupa Plenty (Sibiu).

Juriul a acordat următoarele premii:

Marele Premiu – SORIN ZLAT TRIO - Bucureşti

Premiul pentru solist vocal – Suzana Laşcu (Bucureşti)

Premiul pentru solist instrumentist – Ionuţ Bica (pian – Cluj-Napoca)

Premiul pentru cel mai bun aranjament orchestral - The Jazz Basement Trio (Cluj-Napoca)

Premiul pentru cel mai bun band – Hot Vocal Quartet (Cluj-Napoca)

Premiul de popularitate – Laura Bagrii (Iaşi)

Premiul de excelenţă al juriului – Toma Dimitriu (pian – Bucureşti)

Evenimentul organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu este un proiect susţinut financiar de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Consiliul Judeţean Sibiu, Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav