Mediasul are cel mai varstnic viceprimar din istorie E-mail
cel mai varstnic viceprimar Fixată chiar în ziua de Bobotează, şedinţa extraordinară a Consiliului Local Mediaş privind alegerea viceprimarului municipiului de pe Târnava Mare, n-a prezentat nici cel mai mic interes pentru localnici, sala mare de şedinţe, acolo unde a avut loc evenimentul, fiind efectiv pustie. Aşa cum se ştia deja de mai bine de o lună, viceprimar a fost aleasă consilierul PD-L Floarea Taropa, care a obţinut 18 voturi din totalul de 19, doi dintre membri legislativului local fiind absenţi.

Totul s-a derulat rapid, pentru că nu a existat decât respectiva propunere venită din partea preşedintelui comisiei de validare, consilierul PD-L Ioan Popa. Au votat în favoarea noului viceprimar – cu o singură excepţie – toţi consilierii prezenţi la şedinţă. Extrem de fericită că a obţinut “99% din sufragii”, după cum a declarat chiar Floarea Taropa (deşi în realitate procentul a fost de 94%) aceasta l-a rugat pe primarul în exerciţiu, Teodor Neamţu să-i delege atribuţiuni din sfera economico-socială, acolo unde consideră ca are cea mai mare experienţă.

Mai trebuie spus că la Mediaş au fost stabilite cu acest prilej două premiere: Floarea Taropa devine prima femeie viceprimar a oraşului, fiind totodată şi cea mai vârstnică din istoria post-decembristă a urbei. Domnia sa, aflată la al doilea mandat de consilier, are 61 de ani şi este de profesie technician-contabil. Până la pensionare a activat în cadrul cooperaţiei meşteşugăreşti.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav