Mediasul in sarbatoare E-mail
mediasul in sarbatoare Tinerii vor fi sarbatoriti, timp de doua zile, la Medias. Evenimentul va avea loc sambata si duminica, in Piata Corneliu Coposu. In acest an, vor sustine concerte formatii ca Fly Project, Directia 5 si Suie Paparude, dar si Alina Pinca, Valeria si Traian Ilea si Nicoleta Voica.
Smiley va incinge atmosfera sambata seara, in cadrul Zilelor Tineretului Mediesean.

Cei mai mici dintre medieseni vor fi oarecum „privilegiati" daca poposesc la sfarsitul acestei saptamani la Zilele Tineretului Mediesean. Special pentru ei, organizatorii au pus la cale o serie de evenimente. Cei mici sunt asteptati in Piata Corneliu Coposu, in fata Primariei, de vineri, de la ora 14, in „Lumea Copiilor" unde vor fi intampinati cu o multime de surprize: concursuri cu premii, baloane, pictura pe fata, vizionare filme de desene animate, la Cinema «Mediensis», intrarea fiind libera. Tot pentru ei, organizatorii au pregatit diferite concursuri, de dictie, dans popular, dans modern, interpretare vocala sau cultura generala.

Joc si voie buna

Iubitorii muzicii populare vor avea parte de spectacole de dansuri sustinute de trupe de dansatori din din tara, dar si de peste hotare. Momentelor artistice oferite de dansatorii populari li se vor alatura concertele sustinute de interpreti ca Traian Ilea si Nicoleta Voica. „Vor conferi unicitate evenimentului spectacolele de dansuri sustinute de grupuri folclorice din Ungaria, Turcia si Grecia dar si concertele renumitilor artisti ai folclorului romanesc: Alina Pinca,Valeria si Traian Ilea, Nicoleta Voica, Florentina si Petre Giurgi", spune Corina Minciuna, purtatorul de cuvant al Primariei Medias, unul dintre organizatorii evenimntului. Nici dansurile populare nu vor lipsi. Cei prezenti in Piata vor putea viziona programele artistilor de la Junii Blajului, Ardealul Sibiu, „Mestecanisul" Maramures, ansamblul din Aiud si ansamblul din Stremt. Spectacolul folcloric va fi intregit prin dansurile ansamblurilor locale precum „Purtata", „Nefelejcs", „Inimi fierbinti" sau Grupul de dansuri sasesti. Tot pentru cei care iubesc traditia, va avea loc, sambata o parada a portului national si international.

Muzica usoara va fi si ea prezenta

Tinerii medieseni vor avea insa parte de un show pe cinste. Special pentru ei vor concerta „Suie Paparude" si „Fly project". In prima seara a festivalului, de la ora 20.30, vor urca pe scena amplasata in fata Primariei, trupele „Migi" din Italia si „Smokers" din Medias. Momentul culminant al show-ului va fi sambata seara, cand vor incinge atmosfera Smiley si Directia 5 si Zoddiac. Festivalul va debuta sambata, de la ora 14, si se va incheia duminica, la ora 23, cu un spectaculos foc de artificii. Organizatorii editiei din acest a Zilelor Tineretului Mediesean sunt Primaria si Consiliul Local Medias.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav