Mediasul peste Sibiu la numarul de locuri de munca vacante E-mail
Nr. de locuri de munca În judeţul Sibiu există, în prezent, aproape 500 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe dintre ele, puţin peste 300, sunt disponibile în municipiul Mediaş, în timp ce la Sibiu numărul locurilor de muncă vacante ajunge la 112.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS), în judeţul Sibiu există, la începutul lunii noiembrie, 490 de locuri de muncă vacante, dintre care, mai mult de jumătate, sunt în municipiul Mediaş. Doar trei la sută din totalul locurilor de muncă vacante, adică 112, sunt disponibile la nivelul municipiului Sibiu. Alte 13 locuri de muncă vacante există la Avrig, 27 la Agnita şi 26 la Dumbrăveni, potrivit aceleiaşi surse.

La Sibiu, cele mai multe oferte sunt pentru agenţi asigurare, muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, operatori maşini unelte semiautormate şi automate şi croitori confecţioneri de îmbrăcăminte la comandă. Există oferte şi pentru persoanele cu studii superioare pentru posturi ca manager de proiect, inginer producţie, director de vânzări sau inspector resurse umane.

La Mediaş, există 27 de locuri de muncă vacante pentru casieri, alte 20 pentru casier tezaur şi tot atâtea pentru confecţioner articole din piele şi înlocuitori. Există alte 13 locuri de muncă pentru electrician de întreţinere şi reparaţii, 58 pentru lucrător comercial, 38 pentru ambalarea produselor solide şi semisolide, 18 locuri de muncă vacante pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor. Există oferte şi pentru un post de contabil, un post de coordonator în protecţie şi securitate privată, patru posturi de funcţionar informaţii clienţi şi unul de inspector (referent) resurse umane.

La Avrig există 13 locuri de muncă vacante, dintre care asistent pentru îngrijirea persoanelor vârstnice (1), cameristă hotel (1), lucrător comercial (2), manipulant mărfuri (2), muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide (3), muncitor necalificat în industria confecţiilor (2), profesor în învăţământul preşcolar (1) şi şofer autocamion/maşina de mare tonaj.

La Agnita, din cele 27 de locuri de muncă vacante, 10 sunt pentru confecţioner articole din piele şi înlocuitori, trei pentru cusător piese din piele şi înlocuitori, unul pentru lăcătuş mecanic, două pentru ambalarea produselor solide şi semisolide şi 11 posturi de muncitor necalificat în industria confecţiilor.

La Dumbrăveni există oferte pentru agent comercial, ambalator manual, croitor-confecţioner îmbrăcăminte, după comandă, educatoare, femeie de serviciu, lucăator comercial, mecanic agricol, operator maşini unelte semiautomate şi automate, portar, profesor în învăţământul gimnazial, secretară sau şofer autocamion/maşina de mare tonaj.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav