Medicii de familie nu mai dau retete gratuite si compensate E-mail
fara retete compensate Medicii spun că la 31 martie le–au expirat contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, că noile contracte nu sunt semnate şi că orice formular eliberat – reţetă, bilet de trimitere – ar fi în afara legii.

Situaţia este aceeaşi în toată ţara, nu doar la Sibiu. "Deocamdată nu mai eliberăm nimic", a declarat pentru TRIBUNA Loredana Piloff, preşedinta Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Sibiu. Potrivit acesteia, în 31 martie medicilor le-au expirat contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, iar noul contract cadru a fost publicat fără normele metodologice. Până la apariţia normelor, medicii nu pot semna contractele. "Nu mai avem de azi contract cu casa, şi orice formular eliberat este în afara legii", adaugă Loredana Piloff.

Nemulţumiţi de contractul cadru

Loredana Piloff mai spune şi că medicii de familie nu sunt de acord cu noul contract cadru. "Contractul cadrul nu corespunde cu ceea ce s-a discutat. Acesta implică, atunci când vor apărea normele metodologice, reducerea cu 40 la sută la veniturilor cabinetelor de medicină de familie, condiţii ce nu pot fi acceptate", mai spune preşedinta Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Sibiu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav