Meniu de nunta cu doar 89 de lei E-mail
meniu nunta Festivalul de Nunţi Simba HoReCa, organizat de compania sibiană Simba Catering, aduce numai veşti bune pentru tinerii care au planuri de căsătorie în 2010. Festivalul care va avea loc în Parcul Sub Arini, pe terenul de fotbal, într-un pavilion pentru nunţi cu o capacitate de până la o mie de persoane, va lua startul vineri 19 martie şi se va încheia duminică 21 martie, programul de vizitare fiind de la zece dimineaţa până la opt seara în fiecare din cele trei zile, intrarea fiind liberă.

“Nunta la 89 de lei”, oferta specială pe care Simba Catering o propune în acest an, le oferă tinerilor posibilitatea de a plăti un preţ de doar 89 de lei pentru meniul de nuntă.

Pentru a evita aspectul aglomerat al evenimentelor de gen, organizatorii au invitat la festival exclusiv câte un reprezentant al fiecărei categorii de servicii necesare organizării nunţii, pe cel mai bun din sfera lui de activitate după cum se arată într-un comunicat transmis pe adresa redacţiei. Donatella, Paolo Rossi, Salon Danielle, Herra Mariage, Florăria Diva şi Panalim sunt doar câteva dintre companiile sibiene care au răspuns afirmativ invitaţiei Simba Catering de a-şi prezenta ofertele în cele trei zile de festival.

Astfel, de la clasicele servicii de catering pentru nunţi şi până la prezentări de locaţii de nuntă din Sibiu, de la prezentări rochii de mireasă, costume de mire şi încălţăminte de nuntă până la servicii foto-video, invitaţii de nuntă şi aranajamente florale, tinerii cu planuri de nuntă in 2010 pot face o trecere în revistă în acest sfârşit de săptămână a celor mai bune oferte pentru organizarea nunţii.

Inedită, va fi în acest an participarea în cadrul festivalului a unui mag, maestru în artele divinatorii precum tarotul, astrologia şi numerlogiea care sâmbătă şi duminică va încerca să descifreze din misterele căsătoriei pentru toţi cei interesaţi.

Informaţii complete despre cea de-a doua ediţie a Festivalului de Nunţi Simba HoReCa se găsesc pe siteul oficial al evenimentului: www.simbacatering.ro/festival

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav