O karatista din Medias a devenit tripla campioana mondiala E-mail
O karatista din Medias Dora Ţichindelean, o sportivă în vârstă de 23 ani din Mediaş, domină de câţiva ani, întrecerile internaţionale de arte marţiale. Zilele trecute, la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale, desfăşurate la Odessa (Ucraina), sportiva medieşeancă a obţinut nu mai puţin de trei medalii de aur, atât cu echipa României (la proba de kumite) cât şi la individual, la kumite rotativ şi respectiv kata sincron. Un alt sportiv din Mediaş, Daniel Armenean, legitimat la acelaşi club cu proaspăta campioană mondială, Ippon, a obţinut “bronzul” cu echipa naţională, la proba de kumite.

Fondatorul clubului Ippon Mediaş, fost sportiv de performanţă şi vicepreşedinte al Federaţiei de specialitate, Dorin Ţichindelean, totodată şi antrenorul fiicei sale, ne-a declarat că “Dora este imbatabilă, de trei ediţii, la proba de kumite. La Odessa, împreună cu colegele de echipă, au învins rând pe rând adversare redutabile precum reprezentativele Braziliei, Belgiei şi Angliei. În finala care a fost una foarte spectaculoasă, ele au triumfat în faţa echipei Rusiei. Mondialul din Ucraina s-a dovedit, aşadar, a fi unul foarte bun pentru karatiştii din Mediaş.” Dorin Ţichindelean conduce, la Mediaş, cea mai importantă firmă de pază şi securitate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav