Pavajul din Piata Garii trebuie deja reparat E-mail
Pavajul tebuie reparat Pavajul din Piaţa Gării este deteriorat deja pe o porţiune de câţiva metri şi trebuie reparat, deşi lucrarea a fost încheiată doar în 2007 . "Sunt foarte nemulţumit şi am dispus ca DPC să intre cât mai repede", a spus ieri primarul Klaus Iohannis, adăugând că mai sunt probleme pe unele străzi, unde însă pavajul a fost vechi, "cel din Piaţa Gării este nou şi a fost prost executat din capul locului".

Piaţa Gării a fost redeschisă traficului pietonal şi auto la începutul lunii august 2007, iar garanţia pentru astfel de lucrări este de 2 ani şi termenul a fost depăşit. Aici au avut loc lucrări ample, de reabilitare a Pieţei Gării şi a celor şase străzi adiacente, valoarea contractului fiind, la acea vreme, de 5.311.889 de euro.

Aici a fost acoperită cu pavaj din piatră naturală cioplită o suprafaţă de 15.800 de metri pătraţi. Zona în care au apărut problemele era prevăzută iniţial ca zonă pietonală, după care a fost deschisă traficului auto, însă Iohannis crede că ar fi trebuit oricum să reziste la trafic.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav